Optiweb stenska grafika novih prostorov

 

Optiweb stenska grafika

Bližnji prikaz grafike

 

stenska slika

Končna poslikava stene

 

poslikava stene z čopičem

Prikaz nastajanja slike in končni rezultat.

 

Optiweb stenska grafika novih prostorov:

Podjetje Optiweb je Škofjeloško podjetje, ki se ukvarja z optimizacijo in izdelavo spletnih strani ter trgovin. Zaradi svoje uspešnosti in s tem hitre rasti so v letu 2015 uredili nove večje in sodobno opremljene prostore. V želji po sodobnosti in unikatnosti so med ostalo opremo prostorov dodali nekja prostora tudi stenski grafiki, kar se je izkazalo za odlično potezo, saj prostor lepo poživi in doda sproščeno vzdušje, hkrati pa veliko bolje konkurira stenskim nalepkam, ki kaj hitro kažejo svojo slabo lastnost. V podjetju Optiweb smo tako izdelali stensko grafiko v prostoru, kjer se nahajajo programerji. Stenska grafika, ki je vključena je izuzeta iz spletne strani Napaka 404 in ustrezno prilagojena na belo ozadje prostora.

Celotna poslikava je bila risana s čopičem in stenskimi barvami.

Prednosti:

Prostor takšen in drugačen je vedno izpostavljen različnimi temperaturami naj bo toplo ali mrzlo s tem pa moramo poskrbeti, da grafika, ki krasi naše prostore ostane točno takšna, kot smo jo na samem začetku izdelali. 

Prednosti poslikave stenske grafike je v obstojnosti in unikatnosti, ki prostoru doda svojevrsten čar, ki ga žal s stensko nalepko ni moč doseči. Stenska nalepka se kaj hitro na robovih prične upogibati, še posebej, če je le ta izpostavljena toplotnim spremembam ali pa je izpostavljena udarcem. 

V kolikor pride do udarcev, odrgnin stenske grafike je le to moč popraviti, prav tako se končna poslikava nato zaščiti s prozornim stenskim lakom. 

 

Vas zanima stenska poslikava?

oglejte si tudi stensko poslikavo brez ali pa nas kontaktirajte